bhTelecom tk-classic

BH Telecom i Džumhur Damir u posjeti Zavodu Mjedenica

08. septembra u 09.00 sati predstavnici BH Telecom te partneri TK Classic i Džumhur Damir će posjetiti JU Zavod Mjedenica koja se bavi obrazovanjem i odgojom djece sa poteškoćama u psihofizičkom razvoju uzrasta od 3 do 40 godina. 

Cilj posjete jeste druženje uz priču i igru tenisa kojom nastojimo da ojačamo integraciju osoba sa poteškoćama u društvenu sredinu.

 

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine organizovao je, u prisustvu više od 400 djevojčica i dječaka iz sarajevskih osnovnih škola, na Atletskom stadionu u Sarajevu tradicionalnu manifestaciju Olympic Day 2017.

Ovogodišnji Olympic Day je predstavio 10 olimpijskih sportova, a demonstratori iz sportskih klubova i Olimpijci (Džumhur Damir-tenis, Alić Hamza-atletika, Kemal Mešić-atletika, Larisa Cerić-džudo) su se potrudili da djeci na praktičan način približe sport, sportsko nadmetanje i olimpijski duh.

Ispred Olimpijskog tima obratio se Džumhur Damir najuspješniji BiH teniser koji je pozvao prisutne djevojčice i dječake da se okušaju u jednom od Olimpijskih sportova.

Džumhur je predstavio i svoga sponzora BH Telecom koji je i partner Olimpijskog tima sa kojim će pokušati obezbjediti učešće na OI 2020 godine u Tokiu.