bhTelecom tk-classic

Aktuelno

BH Telecom i Džumhur Damir u posjeti Zavodu Mjedenica

08. septembra u 09.00 sati predstavnici BH Telecom te partneri TK Classic i Džumhur Damir će posjetiti JU Zavod Mjedenica koja se bavi obrazovanjem i odgojom djece sa poteškoćama u psihofizičkom razvoju uzrasta od 3 do 40 godina.

Cilj posjete jeste druženje uz priču i igru tenisa kojom nastojimo da ojačamo integraciju osoba sa...

Džumhur Damir sa BH Telecom ostvario rang karijere - 30 na ATP listi najbolji...

Kraj godine koji nismo očekivali

Damir je ove godine odigrao 29 turnira iz kalendara ATP i zavrsio nastupom u Becu, turnirom iz serije ATP 500. - Analizirajuci ovu godinu Damir i tim koji je sarađivao s njim su zadovoljni postignutim nastupima i rangom 30 igraca na ATP ljestvici. - Moram istaci da je ovo ujedno i...

Novi tim u 2018.godini

Obavijest

Želimo da zvanično potvrdimo saradnju, koju smo najavili na posljednjoj press konferenciji, izmedju Ilije Bozoljca i Damira Dzumhur. Damir je ovim cinom upotpunio tim, Ilija Bozoljac tenis, Strahinja Tomovic kondicija, Dugandzic Ivan sparing, Buturović-Sieder Adnan fizioterapija i moja malenkost Dzumhur Nerfid, koji ce ga...

Damir Džumhur evropski juniorski prvak!

Najbolji bh. junior Damir Džumhur postigao je historijski uspjeh za tenis naše zemlje; u švicarskom Clostersu osvojio je u nedjelju naslov evropskog prvaka do 18 godina nakon što je u finalnom meču uvjerljivo pobijedio novu špansku nadu Artuneda Martinavarra sa 6:1, 6:4.

Damir Džumhur osvajač prve olimpijske medalje za BiH

Damir je u Singapuru na Olimpijskim igrama mladih osvojio bronzanu medalju u meču protiv Rusa Balude Viktora rezultatom 7-5, 6-1. Tako je postao prvi sportista u historiji BiH koji je na Olimpijskim igrama osvojio medalju za svoju zemlju.